Team

Team

Het team van WGS Reporting bestaat uit gedreven ervaren professionals. Aanwezige expertises zijn gebaseerd op opleiding en praktische kennis en ervaring. Van hands-on tot academische graad. Geleid door de overtuiging dat de opgedane kennis vertaald wordt naar dienstverlening waar de ondernemer baat bij heeft geeft Gerti Schoonderbeek met 20 jaar ervaring in de accountancy in de MKB-praktijk vorm aan WGS Reporting. Met de inschrijving in het register van Adviseurs Bedrijfsopvolging (www.rabregister.nl) garandeert hij zijn vaktechnische ervaring en specialismen voor het MKB.
Wat doet een adviseur, wat is het Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB)? Bedrijfsopvolging is een complex vakgebied. In een tijd waarin met name voor familiebedrijven een overnamegolf staat te wachten, is de vraag naar goede adviseurs enorm. Adviseurs die de titel RAB mogen voeren beschikken over kennis op het gebied van de sociaal en emotionele aspecten van bedrijfsopvolging, de juridische en economische aspecten, de waardebepaling, opvolging en fiscaliteit IB, opvolging en fiscaliteit DGA, overlijden en opvolging, financieringsaspecten rondom de vennootschapsbelasting.
Adviseurs die toegelaten zijn tot het RAB register beschikken over meer dan gemiddelde kennis op het gebied van bedrijfsopvolging. Daarnaast beschikken zij over een netwerk van collega adviseurs. Een RAB- adviseur staat dus garant voor een goed advies. U als ondernemer plukt daar de vruchten van.